fredag 6. januar 2012

Nytt år nye muligheter. her er det kom i form som gjelder.

Formen er syyykt dårlig etter flere år i sofaen, min psoriassis kan ta skylden, sikkert litt meg selv også.  Jeg har klødd, blødd, latt tårene renne og trøste spist.  Hater kroppen slik den har blitt nå.  Etter jul viste vekta 110,1 kg.  Det er mange kilo å dra på det. 
meldte meg inn i VG`s vekt klubb for en god stund tilbake, det har gått sånn pøh om pøh...
Men nå er jeg igang.   Det aller første jeg gjorde var å teipe beina med GRØNN Sports teip, da er fotsålene hele.  Ha ha.  Det virker sånn :  Det oppstår ingen friksjon mellom fotsåle og sokker/sko.   Dette er egenlig ikke å anbefale for når den skal av så drar du med deg all hud under foten.  Men så lenge den sitter på så kan jeg gå uten alt for store smerter.. Den blir sittende til den faller av.   Kremt lukta skal vi ikke snakke om.
Nå går jeg rolige turer med bikkja, ca 20 minutter ,to ganger pr. dag.  Selv med teip er det ikke godt å putte beina i sko eller støvler. 
Siden jeg er medlem av VG`s vektklubb så har jeg funnet ett gå program der inne.  Programmet er utarbeidet for den utrente og jeg stiller i den klassen nå.
For å få litt effekt og kunne følge programmet uten å slite ut føttene går jeg på denne, elipse maskinen min.  Står og tråkker på den i tjukke raggsokker, foten beveger seg ikke i pedalene og dermed null friksjon..  Har fulgt programmet for 1 uke og jeg kjenner det godt i rompe musklaturen.   Så uke 1 av 8 er gjennomført.  Har snik titta litt på vekta og likte det jeg så..  Her er ikke det store poenget å rase ned i vekt, men komme i bedre form.  Så klart at vekt reduksjon også er gøy.  Men det er også gøy å kjenne at kroppen funker, at man får mer energi...

FORTSETTELSE FØLGER........p

onsdag 4. januar 2012

Vottene er 100% ferdige, men hvor er kulda og snøen..

gjort de ferdige nå på morgen kvisten.   Syntes de ble kjempefine...

Hva resten av dagen bringer, nei det aner jeg ikke.  men jeg er super trøtt.. så er det vel ski på tv i dag også...

Tar meg en pitteliten strekk på sofaen jeg.  Så tastes vi senere..

tirsdag 3. januar 2012

Votter fra Færøyene

Enkle greie votter å strikke.  Mønsteret sitter i hodet med engang.   Det eneste jeg surra litt med var vrangbordskanten nederst, den skal strikkes vrang med tråden foran arbeide.  Ble endel kluss på første  vott.
Vott nr.2 strikkes fortiden baklengs, jeg har ikke strikket den lang nok før hullet til tommelen skulle lages.  Men pytt sann, da har jeg jo bare håndarbeid litt lenger.  Blir litt sånn når man skal ha med seg ski på tv sammen med strikking.. 

mandag 2. januar 2012

Da er Jula ute av huset

Fått ut juletreet og tatt ned julegardiner og annen pynt.  I morgen tenkte jeg at jeg skulle få inn litt andre blomster.  Jule stjernene tok jo nesten kvelde før julaften..
Ellers ikke mye å melde fra det Wencheske hjem.  Sofaen har fått hyppig sove gjest.  Godt å bruke litt av dagen for seg selv, nå når jeg igjen har huset for meg selv på dag tid..
Venstre beinet mitt skaper problemer, med store sår og sprekker, men krysser fingrene for at det er siste krampe trekninger.
Jeg har vist meldt meg på ett plagg i mnd.  På hobbyboden.  Holder på med votter, satser på noe som ikke er så stort den første mnd..Å votter trenger jeg jo..
Bilde kommer plutselig..