fredag 6. januar 2012

Nytt år nye muligheter. her er det kom i form som gjelder.

Formen er syyykt dårlig etter flere år i sofaen, min psoriassis kan ta skylden, sikkert litt meg selv også.  Jeg har klødd, blødd, latt tårene renne og trøste spist.  Hater kroppen slik den har blitt nå.  Etter jul viste vekta 110,1 kg.  Det er mange kilo å dra på det. 
meldte meg inn i VG`s vekt klubb for en god stund tilbake, det har gått sånn pøh om pøh...
Men nå er jeg igang.   Det aller første jeg gjorde var å teipe beina med GRØNN Sports teip, da er fotsålene hele.  Ha ha.  Det virker sånn :  Det oppstår ingen friksjon mellom fotsåle og sokker/sko.   Dette er egenlig ikke å anbefale for når den skal av så drar du med deg all hud under foten.  Men så lenge den sitter på så kan jeg gå uten alt for store smerter.. Den blir sittende til den faller av.   Kremt lukta skal vi ikke snakke om.
Nå går jeg rolige turer med bikkja, ca 20 minutter ,to ganger pr. dag.  Selv med teip er det ikke godt å putte beina i sko eller støvler. 
Siden jeg er medlem av VG`s vektklubb så har jeg funnet ett gå program der inne.  Programmet er utarbeidet for den utrente og jeg stiller i den klassen nå.
For å få litt effekt og kunne følge programmet uten å slite ut føttene går jeg på denne, elipse maskinen min.  Står og tråkker på den i tjukke raggsokker, foten beveger seg ikke i pedalene og dermed null friksjon..  Har fulgt programmet for 1 uke og jeg kjenner det godt i rompe musklaturen.   Så uke 1 av 8 er gjennomført.  Har snik titta litt på vekta og likte det jeg så..  Her er ikke det store poenget å rase ned i vekt, men komme i bedre form.  Så klart at vekt reduksjon også er gøy.  Men det er også gøy å kjenne at kroppen funker, at man får mer energi...

FORTSETTELSE FØLGER........p

1 kommentar:

  1. Lykke til med treninga og stå på sier jeg bare. Det funker - og som du sier, godt å kjenne at formen kommer og at vekta rører på seg nedover ;)
    Jeg har fløyet litt opp og ned i vekt i mange år pga div sykdommer, og det er ikke noe morro!
    Følger deg ;)
    Lykke til!

    SvarSlett