onsdag 16. oktober 2013

Det tyter ut over alt... Dette er jo ....Tja hva er det? KOS

Det er sikkert ikke bare meg som har håndarbeid over alt.  Men nå begynner det å ta over litt av kroken min.  Garn og pinner, oppskrifter og gudane måtte vite hva.  Men jeg trenger det helt sikkert.
Dette er jo min store lidenskap...
Men når jeg tenker litt..........Mannen min liker jo å snekre, sage og greier.  Han har jo ikke kapp saga stående ved siden av sofaen..  Verktøykassa står jo ikke hendig til sånn tilfelle han får lyst til å snekre litt...

Dette må jeg tenke litt på..
 
 
 
Nå har jeg tenkt...........Garnet blir.....
 
Verktøy skal bo i garasjen.
 
#
 
Ha en flott høst dag.

2 kommentarer:

  1. Garn og hobby er kos, kjempekos faktisk, helt enig. Men jeg må også ha stua helt ryddig. Forventer at mannen skal holde sin snekrehobby unna, så da får jeg gjøre det samme. :)) Jeg er kanskje rar, men selv om jeg er glad i hobbyen min, klarer jeg ikke hobbykaos i stua.

    SvarSlett
  2. Den hobbykroken likna mistenkelig på min. Garn, mønstre, strikkepinner og tilbehør. Jeg har jo alltid flere prosjekter på gang og noe som bare er til inspirasjon. Jeg rydder innimellom, men det sklir ut igjen. Jeg synes nå at det viser at man faktisk gjør noe og det liker jeg. Perfekte, strigla hus er kjedelige. Ha en fin høstkveld. :-)

    SvarSlett